Nieuws

Kahn wijst Lewandowski-geruchten naar het rijk der fabelen: 'We zijn niet gek'

Kahn wijst Lewandowski-geruchten naar het rijk der fabelen: 'We zijn niet gek'

13-04-2022 12:50

Voorafgaand aan de pijnlijke uitschakeling tegen Villarreal in de Champions League stond Bayern München-directeur Oliver Kahn de pers te woord. De Duitse voormalig keeper wond er geen doekjes om: Robert Lewandowski speelt volgend jaar gewoon nog in de Allianz Arena.

"Blijkbaar is er een competitie: wie brengt het grootste onzinverhaal over Robert Lewandowski", begint de gefrustreerde Kahn zijn relaas tegenover Amazon Prime. "We zijn niet gek, we hebben het hier over een eventuele transfer van een speler die elk seizoen tussen de dertig en veertig doelpunten bij ons maakt."

Het contract van Lewandowski verloopt op 30 juni 2023, waardoor Bayern München zomerse zaken moet doen wil het voorkomen dat de Pool transfervrij de deur uitloopt. "We zullen Robert Lewandowski zeker nog een seizoen bij ons hebben", verzekert Kahn. "Robert weet wat hij in huis heeft voor ons bij Bayern. We weten wat we aan hem hebben. Het is nu een kwestie van afwachten en zien."

Berichtgeving vanuit de media dat Der Rekordmeister nog altijd niet om de tafel heeft gezeten met de doelpuntenmachine, verwijst de bestuurder naar het rijk der fabelen. "We hebben altijd gezegd dat we de gesprekken zouden starten. Daar zijn we al lang geleden mee begonnen", vertelt Kahn. "En zodra er iets te melden is, gaan we dat doen", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!