Nieuws

Ronaldo reageert geprikkeld op uitspraken Rooney over Man United: 'Jaloers'

Ronaldo reageert geprikkeld op uitspraken Rooney over Man United: 'Jaloers'

07-04-2022 09:40

Cristiano Ronaldo heeft lichtelijk geïrriteerd gereageerd op de uitspraken van Wayne Rooney. De Engelsman gaf eerder deze week aan dat Manchester United beter afscheid kon nemen van de Portugees.

"Cristiano wordt ingehaald door de tijd. Hij is gewoon niet meer de speler die hij was jaren geleden", aldus Wazza. De vijfvoudig Gouden Bal-winnaar kon de uitspraken niet waarderen en reageerde geagiteerd op een Instagram-post van de coach van Derby County. "Twee jaloerse gasten", reageerde hij op de post met mede-analist Jamie Carragher.

Rooney ging verder ook in op de huidige situatie bij zijn oude club. Volgens de oefenmeester kan ook Paul Pogba beter vertrekken bij The Red Devils. Daarnaast ziet hij liever Mauricio Pochettino komen dan Erik ten Hag.

De oud-spits annex middenvelder heeft zelf ook ambities om hoofdcoach te worden op Old Trafford. Deze stap zet de ex-international van Engeland echter pas als hij eraan toe is.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!