Nieuws

Kraay genoot van felheid FC Twente: 'Er kwam een beetje stoom uit zijn oren'

Kraay genoot van felheid FC Twente: 'Er kwam een beetje stoom uit zijn oren'

03-04-2022 13:05

Hans Kraay junior heeft met veel plezier gekeken naar Michal Sadílek tijdens de enerverende wedstrijd tussen FC Twente en PSV (3-3). De Tsjech wordt gehuurd van PSV en leek zeer gemotiveerd om tegen zijn eigenlijke werkgever te spelen, viel Kraay op. 

Bij Goedemorgen Eredivisie steekt Kraay van wal. "Er was er bij FC Twente wel eentje die zijn shirt aandeed en er wel zin in had. Er kwam een beetje stoom uit zijn oren en hij nam in de tackle af en toe een stukje knieschijf of achillespees mee", zegt Kraay over Sadílek.

"Ik heb van Sadílek genoten", vervolgt de analist. "Hij zat overal tussen en hij hoefde nog niet eens iedere keer in het duel te komen. Die gretigheid is eigenlijk nog mooier dan tackelen. Hij kwam ervoor, hij zat ertussen, zonder dat hij iemand in elkaar hoefde te schoppen. Dat is mooie gretigheid", besluit de oud-voetballer.

FC Twente en PSV maakten er zondagavond een waar voetbalspektakel van. De Tukkers kwamen binnen een half uur op voorsprong, maar PSV rechtte de rug en wist in de blessuretijd voor de 3-3 te zorgen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!