Nieuws

MVV-trainer Wels moet zijn spullen pakken, assistent maakt seizoen af

MVV-trainer Wels moet zijn spullen pakken, assistent maakt seizoen af

29-03-2022 23:27 Laatste update: 30-03-2022 10:03

MVV Maastricht heeft de samenwerking met trainer Klaas Wels beëindigd. De club uit Maastricht staat achttiende in de Keuken Kampioen Divisie en dat is voor de clubleiding niet voldoende. 

MVV vecht tegen degradatie en dat vindt de clubleiding onacceptabel. "We bedanken Klaas voor de samenwerking tijdens het afgelopen seizoen. We hebben hem hoog zitten als trainer, maar zeker ook als mens, en hebben veel waardering voor de inzet en gedrevenheid die hij dagelijks aan de dag legt. Wij wensen hem dan ook veel succes in de toekomst", laat technisch manager Ronny van Neugden weten. Wels arriveerde vorig jaar bij MVV en tekende een contract tot 2023.

Voordat Wels bij MVV aan de slag ging, was hij jarenlang de hoofdtrainer van TOP Oss. Assistent-trainer Maurice Verberne zal de taken van Wels tot het einde van het seizoen overnemen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!