Nieuws

'Abramovich opnieuw op koopkoers en komt uit bij Turkse club'

'Abramovich opnieuw op koopkoers en komt uit bij Turkse club'

23-03-2022 22:32

Roman Abramovich is in de markt om eigenaar te worden van Göztepe. De Rus, die recentelijk Chelsea in de gedwongen verkoop zette, wil de Turkse club maar al te graag overnemen, weten Turkse media.

Volgens CNN Türk is Abramovich momenteel in onderhandeling met de clubleiding van Göztepe, de club waar Oussama Tannane sinds afgelopen winter onderdeel van uitmaakt. De gesprekken tussen de Rus en de club zijn op gang gekomen via een tussenpersoon uit Turkije. Naar verluidt zal Abramovich op korte termijn in gesprek gaan met Mehmet Sepil, de president van Göztepe.

Het is opmerkelijk te noemen dat Abramovich in verband wordt gebracht met het kopen van de club uit de Süper Lig. De Rus trok drie weken geleden zijn handen af van Chelsea nadat de Britse overheid maatregelen tegen hem had getroffen omdat hij nauwe banden onderhoudt met president Vladimir Poetin.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!