Nieuws

Azpilicueta over Barcelona-aanbod: Dit is niet het juiste moment

Azpilicueta over Barcelona-aanbod: "Dit is niet het juiste moment"

23-03-2022 14:35

César Azpilicueta heeft gereageerd op de geruchten dat hij een aanbod van FC Barcelona op zak zou hebben. De aanvoerder van Chelsea kan aan het einde van het seizoen gratis vertrekken bij zijn club.

"Het is niet de juiste plek en het juiste moment om over mijn toekomst te gaan praten", aldus Azpilicueta tijdens de persconferentie van het Spaanse nationale elftal. De Spanjaard beschikt over een aflopend contract bij Chelsea en is er nog niet uit waar zijn toekomst ligt.

De aanvoerder van de Londenaren wacht volgens de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano op hoe de situatie bij Chelsea zich ontwikkelt. De Premier League-club kreeg verschillende sancties opgelegd wegens de banden die eigenaar Roman Abramovich heeft met Vladimir Poetin, waardoor de Londense club onder meer geen inkomende en uitgaande transfers mag realiseren.

Volgens Romano ligt het aanbod van Barcelona ook nog steeds op tafel. De Catalanen zouden de rechtsback annex centrale verdediger een contractvoorstel tot medio 2024 hebben gedaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!