Nieuws

'United kiest voor Ten Hag en wil zo snel mogelijk in gesprek'

'United kiest voor Ten Hag en wil zo snel mogelijk in gesprek'

22-03-2022 22:50 Laatste update: 22:52

Manchester United heeft alle pijlen gericht op Erik ten Hag. Mauricio Pochettino leek lange tijd eerste keus te zijn voor de Engelse club, maar de trainer van Ajax lijkt nu eindelijk de voorkeur te genieten. The Red Devils willen zo snel mogelijk om de tafel zitten met de Nederlander. 

Ten Hag is zelf ook bezig met voorbereidingen voor de overstap naar United, weet verslaggever Constantin Eckner te melden. United zou geen moeite hebben met de compensatievergoeding voor Ajax en wil de trainer zo snel mogelijk vastleggen om het stokje van Ralf Rangnick over te nemen. 

Manchester United is de laatste jaren afgezakt en staat zesde in de Premier League. Atlético Madrid was een maatje te groot in de achtste finales van de Champions League en Middlesbrough FC schakelde The Red Devils uit in de vierde ronde van de FA Cup. Daarmee is het seizoen zo goed als gespeeld voor United en wil de club de komende zomer met een schone lei beginnen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!