Nieuws

Pochettino stelt PSG-fans gerust na uitspraken Neymar in documentaire

Pochettino stelt PSG-fans gerust na uitspraken Neymar in documentaire

14-10-2021 19:25 Laatste update: 19:26

Mauricio Pochettino stelt de fans van Paris Saint-Germain gerust: de Argentijnse manager geeft aan dat sterspeler Neymar de komende jaren actief blijft als voetballer. In zijn documentaire gaf Neymar aan om te overwegen om na het WK van 2022 te stoppen als international, hetgeen voor onrust zorgde onder fans.

Pochettino stelt dat de uitspraken van Neymar in perspectief geplaatst moeten worden. "Neymar is iemand die oprecht is, hij heeft gewoon zijn gevoelens gedeeld", stelt de Argentijnse coach. "Het is belangrijk dat we zijn uitspraken in de juiste context plaatsen", zo vertelt Pochettino op een persconferentie.

"Sinds hij klein is, staat Neymar in de spotlights", zo vervolgt Pochettino. "Hij heeft al erg lang te maken met media-aandacht. Dat heeft hij met succes doorstaan. Neymar is een echte liefhebber van het voetbal. Ik weet zeker dat hij nog jaren door wil gaan, daar twijfel ik niet aan. Hij toont elke dag zijn passie voor het spelletje."

Paris Saint-Germain komt aanstaande vrijdag voor het eerst weer in actie na de interlandbreak. Om 21.00 uur wordt er in het eigen Parc des Princes gespeeld tegen Angers SCO.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!