Nieuws

'PSG-kern niet klaar na fluitconcert: muur trainingscomplex moet het ontgelden'

'PSG-kern niet klaar na fluitconcert: muur trainingscomplex moet het ontgelden'

14-03-2022 09:37

Paris Saint-Germain wordt voorlopig niet met rust gelaten door de harde kern van de supporters. Afgelopen zondag werden vrijwel alle spelers uitgefloten in het thuisduel met Girondins de Bordeaux (3-0). Nu blijken fanatieke supporters een stap verder te zijn gegaan en is het trainingscomplex van de Parijse club beklad.  

In de nacht van zondag op maandag werden negatieve leuzen op de muren van het complex aangebracht, weet L'Équipe te melden. De teksten, waarin de daders hun ongenoegen toonde met de club, waren verspreid over bijna veertig meter van het complex. Maandagochtend zijn schoonmaakploegen begonnen met het verwijderen van de teksten, meldt de krant. 

Het thuispubliek trakteerde alle spelers, op uitzondering van Keylor Navas en Kylian Mbappé, afgelopen zondag al op een striemend fluitconcert. Het feit dat PSG de wedstrijd tegen Bordeaux wist te winnen, lijkt geen verschil te maken bij de fanatieke kern. PSG heeft weinig te duchten van de concurrentie in de Ligue 1 en probeert al jaren een Europees succes te boeken in de Champions League. Dat is dit jaar wederom niet gelukt, ondanks de goede uitgangspositie die de Parijzenaren kende tegen Real Madrid.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!