Nieuws

Bosz opnieuw onderuit in Frankrijk: 'Ik heb er geen verklaring voor'

Bosz opnieuw onderuit in Frankrijk: 'Ik heb er geen verklaring voor'

14-03-2022 09:14 Laatste update: 09:20

Peter Bosz is zondag hard onderuitgegaan in eigen huis tegen Stade Rennais. De nummer vier van de Franse competitie was met 2-4 te sterk voor de thuisploeg. Waar het bij Les Gones aan ligt, kan de Nederlandse oefenmeester maar moeilijk uitleggen. 

Na afloop van het duel werd Bosz geïnterviewd door media van de eigen club. "We hebben terecht verloren. Ik heb er geen verklaring voor", sprak een verbouwereerde Bosz. "Iedereen wist hoe belangrijk deze wedstrijd was. Het was ook geen gebrek aan concentratie, het was gewoon een wedstrijd waarin we het kwijt waren."

De Nederlander zag zijn ploeg eerder in de week wel een goede wedstrijd op de mat leggen. "We speelden afgelopen week een goede wedstrijd tegen FC Porto. Het is niet voor het eerst dat we na een Europese wedstrijd niet thuis geven."

Lyon staat op een teleurstellende tiende plek in de Ligue 1. Daar moet bij worden gezegd dat het verschil tussen Lyon en nummer zes Lille slechts twee punten bedraagt. De club uit Lyon heeft nog tien speelrondes de ruimte om het tij te keren. 

blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck">

🎙 L'analyse du coach Peter Bosz après le match face à Rennes (2-4).

📺📱 Les réactions après #OLSRFC sont disponibles sur @OLPLAY_Officiel 👉 https://t.co/AWJtqW2xyX pic.twitter.com/0NLzrQAw09

Olympique Lyonnais (@OL) March 14, 2022

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!