Nieuws

Perez onder de indruk: 'Hij heeft gewoon meer doelpunten en assists dan Antony'

Perez onder de indruk: 'Hij heeft gewoon meer doelpunten en assists dan Antony'

08-03-2022 19:26 Laatste update: 19:27

Kenneth Perez is erg onder de indruk van de prestaties van Jesper Karlsson. De Deen vergelijkt het rendement van de AZ-aanvaller met dat van Ajax-uitblinker Antony.

De analist vindt dat Karlsson meer aandacht verdient voor zijn individuele prestaties. "Hij heeft gewoon meer doelpunten en assists dan Antony", vertelt Perez bij Voetbalpraat van ESPN. "We lopen allemaal weg met Antony, maar Karlsson heeft er al dertien gemaakt. Natuurlijk lopen we ook weg met Karlsson, maar niet in dezelfde mate als bij Antony."

Perez denkt te weten wat de oorzaak hiervan is. "Het geeft ook aan bij welke club je speelt. Het podium, de Champions League, dat is ook zo. Maar in de competitie heeft Antony zeven doelpunten gemaakt en Karlsson dertien", vervolgt de analist. 

Karlsson was afgelopen weekend nog belangrijk met zijn twee doelpunten in het duel met NEC. Dankzij het goede optreden van de Zweed wisten de Alkmaarders met 1-3 te winnen in Nijmegen. Komende donderdagavond neemt de 23-jarige aanvaller het met AZ in de achtste finale van de Conference League op tegen Bodø/Glimt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!