Nieuws

Willem II bevestigt dat trainer vertrekt en Mathijsen op non-actief is gesteld

Willem II bevestigt dat trainer vertrekt en Mathijsen op non-actief is gesteld

08-03-2022 11:30 Laatste update: 12:39

Willem II heeft na berichten van het Brabants Dagblad nu ook zelf aangegeven dat Fred Grim vertrekt. Grim vertrekt vanwege de slechte resultaten. De reden voor het op non-actief stellen van technisch directeur Joris Mathijsen is 'een verschil van inzicht'.

De Tilburgers staan op een zorgwekkende vijftiende plaats in de Eredivisie. "Het valt ons zwaar om na bijna zes jaar waarin we lang, intensief en goed met Joris hebben samengewerkt, hem op non-actief te moeten stellen", aldus rvc-voorzitter Jan van der Laak. "Met de directeur en mens Joris hebben we al die jaren een erg goede relatie gehad. De club is hem zeer dankbaar voor zijn jarenlange toewijding, verdiensten en successen voor de club", besluit hij.

Grim vindt het jammer dat hij Willem II verlaat. "Het is erg zonde dat aan mijn nog korte periode bij Willem II een einde komt. Ik heb hier samen met mijn collega's goed kunnen werken, maar om meerdere redenen staan we na 25 wedstrijden niet daar waar we willen staan. Het is erg jammer dat de goede samenwerking met de mensen met wie ik dagelijks werkte nu eindigt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!