Wedstrijdverslag

Tottenham pakt volle buit in interessant duel met Manchester City

Tottenham pakt volle buit in interessant duel met Manchester City

19-02-2022 20:42 Laatste update: 20-02-2022 00:25

Manchester City heeft het onderspit gedelfd in een enerverende wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. The Citizens verloren uiteindelijk met 3-2. Harry Kane was met twee doelpunten de grote man aan de kant van The Spurs.

De wedstrijd golfde op en neer. Tottenham Hotspur kwam op voorsprong na een goede counter van Dejan Kulusevski. Vervolgens maakte City gelijk door een doelpunt van İlkay Gündoğan. 

Aanvalsleider Kane schoot Tottenham op voorprong na een klein uur spelen. In de blessuretijd schoot Riyad Mahrez de 2-2 uit een penalty tegen de touwen en dat leek ook de eindstand te gaan worden. Niets bleek minder waar. Kane maakte opnieuw een doelpunt namens Tottenham en bepaalde daarmee de eindstand op 3-2. 

Voor Tottenham is de overwinning belangrijk in de strijd om een extra Champions League-ticket. City verzuimt om de voorsprong op nummer twee Liverpool te vergroten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!