Nieuws

Schuurs loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op in duel met Internazionale

Schuurs loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op in duel met Internazionale

21 oktober - 19:25 Laatste update: 21:01

Perr Schuurs heeft zaterdag vroegtijdig de strijd moeten staken in het duel tussen Torino en Internazionale. De Nederlander moest met een brancard het veld verlaten. 

Schuurs verliet diep geëmotioneerd het veld via de zogeheten stretcher en lijkt een zware knieblessure te hebben opgelopen. De eerste geluiden fluisteren dat de verdediger wellicht een kruisband heeft gescheurd.

De Nederlander kon de afgelopen seizoenen bij Ajax niet overtuigen, maar doet het in Italië een stuk beter. Schuurs ligt tot 2026 onder contract bij Torino en arriveerde daar in de zomer van 2022. De verdediger miste dit seizoen nog geen minuut, maar ligt er nu wellicht maandenlang uit. 

Schuurs moest na 51 minuten worden vervangen door Saba Sazonov. De Nederlander stond de afgelopen zomer op het lijstje van meerdere imposante clubs na zijn sterke eerste seizoen in Turijn. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!