Interview

Verheydt open na heldenrol bij ADO: 'Natuurlijk word je daar moedeloos van'

Verheydt open na heldenrol bij ADO: 'Natuurlijk word je daar moedeloos van'

10-10-2021 20:34

Thomas Verheydt hoopt snel op duidelijkheid bij ADO Den Haag. Op bestuurlijk niveau speelt er veel bij de Haagse club. De spelersgroep haalt daar echter ook kracht uit.

ADO kampt met flinke financiële problemen. De Hofstedelingen kregen daardoor al zes punten aftrek in de Keuken Kampioen Divisie en dreigen zelfs hun KNVB-licentie te verliezen. Maandag krijgt ADO naar verwachting opnieuw drie punten in mindering. "Hoe je daarmee omgaat? Het is moeilijk uit te leggen, maar wij halen er eigenlijk een beetje kracht uit", vertelt Verheydt na zijn hattrick tegen FC Den Bosch (3-2) bij ESPN.

"We hebben nu drie punten te pakken, maar waarschijnlijk worden die er maandag weer afgehaald", vervolgt de spits. "Natuurlijk word je daar moedeloos van, maar het is niet anders. We hopen dat er over drie weken duidelijkheid is, zodat we rustig door kunnen gaan met voetballen. Tot nu toe gaat het goed. Als we de wedstrijden blijven winnen, kunnen er misschien rare dingen gebeuren."

ADO heeft nu vier wedstrijden op rij weten te winnen. De club bezet de vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!