Transfernieuws

Olympique Lyon heeft beet: Bosz verwelkomt op de valreep twee aanwinsten

Olympique Lyon heeft beet: Bosz verwelkomt op de valreep twee aanwinsten

31-01-2022 16:49

Romain Faivre verruilt per direct Stade Brest voor Olympique Lyon. Daarnaast huurt de ploeg van trainer Peter Bosz Tanguy Ndombele voor de rest van het seizoen van Tottenham Hotspur. De komst van beide spelers is bevestigd via de officiële kanalen van de Franse club.

Met de komst van het tweetal anticipeert Lyon op de uitgaande transfer van Bruno Guimarães. De Braziliaan verkaste zondag voor de som van vijftig miljoen euro naar Newcastle United. Faivre is een 23-jarige aanvallend ingestelde middenvelder. Volgens diverse Franse media telt OL vijftien miljoen euro neer om zich van de diensten van de Fransman te verzekeren. 

Ook de terugkeer van Ndombele naar Les Gones is afgerond. De box-to-box-middenvelder verkaste in 2019 nog voor zestig miljoen euro van Olympique Lyon naar The Spurs. Dit seizoen kwam de zevenvoudig international van Frankrijk amper aan de bak. Met slechts negen wedstrijden in de Premier League was zijn bijdrage voor het elftal van manager Antonio Conte beperkt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!