Transfernieuws

'Manchester United wijst eerste bod van Galatasaray op Van de Beek af'

'Manchester United wijst eerste bod van Galatasaray op Van de Beek af'

01-09-2023 16:45

Manchester United heeft het eerste bod van Galatasaray op Donny van de Beek afgewezen, meldt The Athletic. The Mancunians moeten dieper in de buidel tasten om de Nederlander los te weken.

Manchester United beleeft een drukke deadline day. Sofyan Armabat werd al van Fiorentina verwelkomd en ook rondom Scott McTominay speelt nog het nodige. Daarnaast is ook het spel rondom Van de Beek op de wagen. De aanvallende middenvelder mag op zoek naar een nieuwe club en Galatasaray lijkt het meest concreet.

De Turken zouden Van de Beek voor één seizoen willen huren met een optie tot koop en daar willen ze één miljoen euro voor betalen. Dat lijkt toch echt een openingsbod te zijn, omdat er ook nog eens niet echt haast achter zit. De Turkse transfermarkt is namelijk nog wat langer geopend dan de Engelse: tot 15 september kunnen de clubs zich nog versterken met spelers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!