Transfernieuws

'Na Torino staat volgende Serie A-club in de rij voor geïnteresseerde Pedersen'

'Na Torino staat volgende Serie A-club in de rij voor geïnteresseerde Pedersen'

15-08-2023 07:54

Marcus Pedersen kon al op de interesse van FC Torino rekenen, maar nu is ook Sassuolo in de markt voor de back voor Feyenoord, meldt 1908.nl. De Noor staat open voor een vertrek naar Italië. 

Pedersen arriveerde in 2021 bij Feyenoord en mocht zich lange tijd basisspeler noemen, maar de rechtsback heeft dit seizoen weinig perspectief bij de Rotterdammers. Trainer Arne Slot zou in een gesprek al hebben aangegeven dat de speler op zoek mag naar een andere uitdaging na de komst van Bart Nieuwkoop. 

Torino was eerder al concreet voor de speler, maar pakte nooit door. Bij Sassuolo is dat wel het geval: de Italiaanse club ziet Pedersen als prioriteit en de speler zelf ziet de stap wel zitten. Feyenoord betaalde twee jaar geleden ruim één miljoen euro voor de speler, die 88 keer in actie kwam voor Feyenoord. Daarin gaf de rechtsback zeven assists. De Noor ligt tot 2026 onder contract bij Feyenoord, waardoor de club een fraai transferbedrag mag verwachten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!