Transfernieuws

'Ajax ziet in 30-jarige Colombiaan tijdelijke opvolger van Tagliafico'

'Ajax ziet in 30-jarige Colombiaan tijdelijke opvolger van Tagliafico'

25-01-2022 15:04

Ajax ziet in Frank Fabra een mogelijke opvolger van Nicolás Tagliafico, die in de belangstelling staat van FC Barcelona. De dertigjarige Colombiaan zou de overstap naar Amsterdam graag maken, melden TNT Sports en de Argentijnse tak van ESPN.

Fabra moet bij Ajax de stand-in worden van Daley Blind, een rol die nu nog vervuld wordt door Tagliafico. De ervaren vleugelverdediger is een vaste waarde bij Boca Juniors, dat volgende maand aan het nieuwe seizoen begint. De Argentijnse topclub heeft met Agustín Sández en Valetín Barco al twee alternatieven in huis en is daarom bereid om te luisteren naar voorstellen van de Eredivisie-koploper, weet TNT.

ESPN verwacht desondanks moeizame onderhandelingen. Ajax wil Fabra huren tot komende zomer, terwijl Boca alleen wil meewerken aan een vertrek van de 23-voudig international als daar een toekomstige transfersom tegenover staat. Het is de vraag of dat een optie is voor Ajax, aangezien Barcelona ook inzet op een huurdeal voor Tagliafico.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!