Nieuws

Verdedigings-trio 'nog lang niet terug' verwacht bij PSV: 'Ontzettend zonde'

Verdedigings-trio 'nog lang niet terug' verwacht bij PSV: 'Ontzettend zonde'

18-07-2023 21:16

PSV moet het de komende tijd stellen zonder Mauro Júnior, Armando Obispo en Frederik Oppegard. Het trio raakte afgelopen seizoen geblesseerd en wordt volgens het Eindhovens Dagblad nog lang niet terug verwacht bij de Eindhovenaren.

Voor Obispo en Oppegard zijn de blessures niet fraai, maar zij komen er naar verwachting beter vanaf dan Mauro. Het Brabantse medium verwacht het tweetal in de loop van de eerste seizoenshelft terug. De geschatte revalidatietijd van de Noor wordt geschat op acht weken, maar voor de Nederlander is er wellicht eerder licht aan het eind van de tunnel. 'Obispo zou misschien iets eerder kunnen aansluiten, maar het is afwachten of dat lukt', klinkt het.

Voor Mauro smaken de druiven nog zuurder. De Braziliaan kampt met knieproblemen waardoor hij mogelijk zelfs pas 'laat in het kalenderjaar' aan zal sluiten. Dat is een flinke tegenvaller voor Bosz, die het 'ontzettend zonde' zou hebben genoemd.

Aan de andere kant van de medaille is er ook goed nieuws voor een ander drietal spelers. Guus Til is weer gedeeltelijk aangesloten bij de groepstraining terwijl ook Luuk de Jong en Noa Lang weer volledig zijn hersteld van hun blessures.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!