Breaking news

Romano: Feyenoord en Liverpool vinden elkaar in Slot-deal, statement gaat volgen

Romano: Feyenoord en Liverpool vinden elkaar in Slot-deal, statement gaat volgen

29 april - 16:17 Laatste update: 16:20

Feyenoord en Liverpool hebben elkaar gevonden in de deal omtrent Arne Slot, zo meldt Fabrizio Romano. Volgens de Italiaanse transferexpert zijn alle documenten getekend en wordt de Nederlander de nieuwe coach op Anfield. Het statement van de clubs zal deze week volgen.

Dat Slot de nieuwe trainer van Liverpool zou worden, lijkt al wat langer in de sterren geschreven. De oefenmeester van Feyenoord maakte na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles duidelijk dat hij de stap wilde maken en vrijdag werd duidelijk dat de twee clubs elkaar nagenoeg zeker hadden gevonden over de afkoopsom, die ergens tussen de 11 en 13 miljoen euro zal liggen. Volgens Romano is de deal nu écht in kannen en kruiken.

De documenten die benodigd zijn voor de overgang van Slot zijn inmiddels getekend, klinkt het. Volgens Romano zal er nog deze week gecommuniceerd worden over de deal rondom de trainer. Het doorgaans betrouwbare 1908.nl hintte er zojuist nog op dat dit maandag nog wel eens zou kunnen gebeuren.

Feyenoord moet dus op zoek naar een nieuwe trainer en daar werden de afgelopen tijd al de nodige namen aan gekoppeld. Zo werd maandag de naam van Dick Schreuder door het Spaanse MARCA gedropt. Wat vast staat, is dat Feyenoord in ieder geval al een flinke lijst met namen heeft samengesteld die is voortgebracht uit een strikte selectieprocedure. Volgens 1908.nl staan daar ook een hoop Scandinaviërs tussen.