Heracles doet goede zaken en sluit verloren zoon na vier jaar in de armen

Heracles doet goede zaken en sluit verloren zoon na vier jaar in de armen

24 januari - 11:44
Eredivisie 0 Reacties

Justin Hoogma keert na ruim vier jaar terug bij Heracles Almelo. De centrumverdediger brak als talent door bij de Overijsselse club en maakt na verscheidene huurperiodes de definitieve overstap naar de ploeg van Frank Wormuth.

Na zijn debuutseizoen 2016/2017 in de Eredivisie was Hoffenheim bereid 2,7 miljoen euro neer te leggen voor Hoogma. Een doorbraak in Duitsland bleef echter uit, waarna de defensieve kracht achtereenvolgens werd uitgeleend aan Sankt Pauli, FC Utrecht en Greuther Fürth. Bij de laatstgenoemde club zou Hoogma het seizoen afmaken, maar in onderling overleg is zijn huurperiode vroegtijdig afgebroken.

Bij Heracles tekent de 23-jarige verdediger een contract tot medio 2026. "Het voelt alsof er niets veranderd is. Het is heerlijk om hier weer te zijn. Ik heb een hele mooie tijd in Almelo gehad en het voelt goed om weer terug te zijn", reageert hij op de clubkanalen. "Stabiliteit was iets waar ik naar zocht. Ik wilde niet meer verhuurd worden en ergens langdurig tekenen. Dat ik dat bij deze mooie club, waar ik geweldige herinneringen heb, kan doen ben ik heel blij mee. Ik denk dat ik met de ervaring in meerdere competities hier iets kan toevoegen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie