Transfernieuws

Bazoer uitgekeken bij AZ en stuurt aan op vertrek: 'Een stap zou goed zijn'

Bazoer uitgekeken bij AZ en stuurt aan op vertrek: 'Een stap zou goed zijn'

09-07-2023 11:19 Laatste update: 11:59

Riechedly Bazoer stuurt aan op een vertrek bij AZ. De middenvelder heeft een transferverzoek ingediend en is in gesprek met een ploeg uit het buitenland.

Bazoer tekende afgelopen zomer voor AZ, maar door een gebrek aan speeltijd lijkt zijn periode bij de club na één seizoen al ten einde te komen. Bazoer heeft naar eigen zeggen al een aanbieding op zak van een buitenlandse ploeg. "AZ moet eruit komen met die club, dan kan ik pas weg. Alle partijen moeten tevreden zijn", vertelt de speler tegenover het Noordhollands Dagblad. "In de Eredivisie heb ik al flink wat clubs gehad, ik denk dat een stap naar een andere competitie goed zou zijn."

Bazoer stelt dat zijn gebrek aan speeltijd mede kwam door het feit dat hij afgelopen seizoen pas later aansloot. "Ik kwam laat binnen, de groep was al zes weken in voorbereiding. Dan heeft de trainer natuurlijk zijn pionnetjes al klaar staan, dat maakte het wel extra lastig. Het is gewoon niet geworden wat ik ervan verwachtte. En hetzelfde geldt natuurlijk voor AZ. Dit is teleurstellend voor mij, maar ook voor de club."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!