Transfernieuws

'Internazionale rekent stiekem op vertrek Onana en meldt zich bij Bayern München'

'Internazionale rekent stiekem op vertrek Onana en meldt zich bij Bayern München'

07-07-2023 07:03

Internazionale zou werk willen maken van de komst van Yann Sommer. De 34-jarige Zwitser zou in Italië gelden als de vervanger van Andre Onana, die steeds meer onderweg lijkt naar Manchester United.

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de Nerazzurri inmiddels de gesprekken hebben geopend met Bayern München voor de ervaren sluitpost. Bayern haalde Sommer in januari op bij Borussia Mönchengladbach om Manuel Neuer tijdelijk te vervangen, die zich zwaar blesseerde op vakantie. Met een eventuele terugkeer van Neuer is Sommer zijn basisplek echter niet zeker. Sommer staat tot 2025 onder contract bij Der Rekordmeister.

Internazionale lijkt bereid om Andre Onana te laten gaan, maar dan moet Manchester United wel de hoofdprijs betalen. De Italianen zouden een bedrag van 60 miljoen euro verlangen en The Red Devils zitten dicht tegen dat bod aan. Naast Sommer wordt ook gedacht aan Anatoliy Trubin, de 21-jarige talentvolle doelman van Shakhtar Donetsk. Zowel Sommer and Trubin zouden geïnteresseerd zijn in het Italiaanse avontuur. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!