Ten Hag en Ajax-leiding lijken van mening te verschillen: 'Russische roulette'

Ten Hag en Ajax-leiding lijken van mening te verschillen: 'Russische roulette'

22 januari - 10:59
Eredivisie 0 Reacties

De situatie rond Nicolás Tagliafico zorgt voor verdeeldheid binnen Ajax. De Argentijn speelt dit seizoen amper, maar trainer Erik ten Hag wil hem deze winter koste wat het kost behouden.

Ajax-watcher Mike Verweij vertelt in de voetbalpodcast van De Telegraaf over Tagliafico. "Het wordt binnen Ajax bestempeld als een gigantische rotsituatie. Tagliafico is een held binnen de club. Vaak is het zo dat Ajax zegt: als een speler in het verleden trouw is geweest, dan werken we mee aan en transfer. Dat zou afgelopen zomer al gelden bij Tagliafico, uiteraard voor de juiste prijs."

"In de winterstop dienen zich verschillende clubs aan", gaat Verweij verder. "Barcelona wordt zelfs genoemd, Napoli en Olympique Marseille zijn serieus geweest. Er is best veel interesse, maar Ten Hag zegt terecht: ik ga vechten om hem te behouden. Hij heeft maar zeven verdedigers en wil Tagliafico niet kwijt."

Het bestuur van Ajax denkt daar echter anders over, denkt Verweij. "Voor de clubleiding is het waarschijnlijk wel een optie om Tagliafico te verkopen, vanwege de financiële situatie. Ik denk dat het Russische roulette is als je dat doet, maar dat zal Ajax moeten beslissen. In de gesprekken tussen de zaakwaarnemer van Tagliafico en Ajax werd nog maar een keer duidelijk dat Tagliafico met de pest in zijn lijf rondloopt bij Ajax. Hij wil weg, want hij speelt niet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie