Nieuws

Clubicoon Maldini en AC Milan uit elkaar na wrijving met clubeigenaar

Clubicoon Maldini en AC Milan uit elkaar na wrijving met clubeigenaar

06-06-2023 18:06 Laatste update: 18:09

Technisch directeur Paolo Maldini en AC Milan gaan uit elkaar. Dat heeft de club bevestigd. Volgens Italiaanse media zouden de twee partijen niet op één lijn liggen met elkaar.

Maldini en eigenaar Gerry Gardinale hebben maandagochtend een gesprek gehad, waarna het clubicoon en de Milanese grootmacht besloten om niet met elkaar verder te gaan. De twee partijen hadden naar verluidt al langer een verschil in inzicht, maar nu was de maat vol. Volgens La Gazzetta dello Sport, dat maandagavond al liet weten dat een breuk aanstaande was, is het wachten op de officiële bevestiging van de club.

AC Milan presteerde dit seizoen uitstekend in Europa. Zo haalde de Italiaanse topploeg de halve finale van de Champions League, waarin het uiteindelijk uitgeschakeld werd door stadgenoot Internazionale. De Rossoneri eindigde op plek vier in de Serie A, waardoor de Milanezen volgend seizoen ook weer mogen deelnemen aan het miljardenbal. Toch ziet voorzitter Gardinale geen plek weggelegd voor Maldini bij de club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!