Transfernieuws

'Feyenoord zet tandje bij in strijd met PSV: openingsbod op Pepi uitgebracht'

'Feyenoord zet tandje bij in strijd met PSV: openingsbod op Pepi uitgebracht'

01-06-2023 12:02
2

Feyenoord zet een tandje bij in de strijd met PSV om Ricardo Pepi. De Rotterdammers zouden een openingsbod uitgebracht hebben op de Amerikaanse spits. 

Dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert melden bronnen binnen de club dat de Rotterdammers in onderhandeling zijn met het Duitse FC Augsburg, waar de FC Groningen-huurling eigendom van is, om een definitieve transfer te bespreken.

Romano meldt dat Feyenoord snel wil handelen, omdat ook andere clubs azen op de international van de Verenigde staten. Een van die clubs is PSV, maar de Eindhovenaren zetten niet zoveel vaart achter een eventuele transfer als dat Feyenoord doet.

Pepi werd voor zestien miljoen euro aangetrokken door FC Augsburg in januari 2022. Die overstap werd geen succes, waardoor de spits dit seizoen verhuurd werd aan FC Groningen. Daar scoorde Pepi 12 keer in 29 wedstrijden. Ook gaf hij drie assists. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2023 bij de Duitsers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!