Transfernieuws

'Ten Hag heeft eerste versterking bijna binnen en bereikt persoonlijk akkoord'

'Ten Hag heeft eerste versterking bijna binnen en bereikt persoonlijk akkoord'

01-06-2023 08:41

Erik ten Hag mag binnenkort zijn eerste zomerversterking verwelkomen, meldt The Telegraph. Mason Mount zou op persoonlijk vlak akkoord zijn met The Red Devils

De krant schrijft dat de middenvelder van Chelsea FC klaar is voor de stap naar United, dat komend seizoen uit zal komen in de Premier League. Mount gold lange tijd als basiskracht bij The Blues, maar wordt de laatste maanden op de bank gehouden. Mount heeft een contract tot 2024 bij Chelsea en lijkt de eerste te zijn die Stamford Bridge gaat verlaten.

Naast United waren ook Liverpool en Arsenal geïnteresseerd in de speler. Ook Mateo Kovacic lijkt de club te gaan verlaten en zou voor ongeveer 45 miljoen euro op te halen zijn. Onder meer Manchester City zou de middenvelder op waarde schatten. 

Bij Chelsea gaan een aantal zaken veranderen met de komst van manager Mauricio Pochettino. Zo wordt de huurovereenkomst met João Félix onder meer niet verlengd, zo verluidt het. Voor United zouden Mount en een nieuwe spits de absolute prioriteit genieten in de transferperiode. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!