Nieuws

'Spierings deze week in Eindhoven voor eerste gesprek met PSV'

'Spierings deze week in Eindhoven voor eerste gesprek met PSV'

30-05-2023 12:30 Laatste update: 12:39

PSV spreekt transfertarget Stijn Spierings later deze week in Eindhoven over een definitieve overgang naar de club. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De 27-jarige middenvelder moet transfervrij de overstap van Toulouse FC naar het Philips Stadion maken.

'Spierings komt deze week naar Eindhoven voor gesprekken met de club. Hij wil de plannen van PSV aanhoren om zo een beeld te krijgen van het perspectief. Er zijn meer clubs geïnteresseerd in Spierings, die waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Toulouse al gespeeld heeft', zo schrijft Voetbal International. 'Een meerjarig contract ligt voor hem klaar, maar er moet dus nog wat water door de Rijn en de zaak is nog niet beklonken', benadrukt het ED.

Betrouwbare bronnen melden aan VoetbalNieuws dat Spierings woensdagochtend naar Eindhoven vliegt voor zijn eerste gesprek met PSV. 

Spierings kennen we in Nederland nog uit zijn tijd bij Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk. Daar stond hij bekend als een flegmatieke nummer tien, maar na een klein uitstapje naar het Bulgaarse Levski Sofia werd hij bij Toulouse omgeturnd tot een echte balafpakker. Met Toulouse won Spierings enkele weken geleden nog de Coupe de France.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!