Transfernieuws

''Here we go': Flekken speelt volgend seizoen in de Premier League'

''Here we go': Flekken speelt volgend seizoen in de Premier League'

29-05-2023 09:19 Laatste update: 09:22

Mark Flekken is rond met Brentford FC, weet transferexpert Fabrizio Romano. De Nederlandse doelman verlaat de Bundesliga om aan de slag te gaan in de Premier League

De overstap hangt al enige tijd in de lucht, maar Romano weet nu met zekerheid te zeggen dat de deal in kannen en kruiken is. Brentford betaald SC Freiburg ongeveer dertien miljoen euro. De medische tests zijn inmiddels ook al afgerond en volgens de transferexpert is het wachten op de officiële bevestiging.

Flekken maakte dit seizoen een goede indruk bij Freiburg en verdiende onder meer een Oranje-oproep. Bondscoach Ronald Koeman zette de sluitpost de afgelopen maanden vier keer op doel bij het Nederlands elftal. 

Freiburg verspeelde op de slotdag mogelijk Champions League-voetbal en eindigde als vijfde in de Bundesliga. Flekken verlaat de Europa League-kandidaat en gaat zich melden bij Brentford, dat knap negende werd in de Premier League. Daarmee bleef het onder meer Chelsea FC voor. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!