Nieuws

Tadic blij na zege in Utrecht: 'We hebben hem gemist, mooi dat hij terug is'

Tadic blij na zege in Utrecht: 'We hebben hem gemist, mooi dat hij terug is'

16 January - 14:59
0

Dusan Tadic is blij met de gemakkelijke overwinning die Ajax zondag boekte op bezoek bij FC Utrecht (0-3). De aanvoerder is in zijn nopjes met de samenwerking met Brian Brobbey. Tegelijkertijd hekelt de Serviër de tweede helft die de Amsterdammers op de mat legden.

Tegenover de camera's van ESPN reageert Tadic op het duel. "Tegen Utrecht is het altijd moeilijk". Het spel van de regerend landskampioen kon hem in de eerste 45 minuten bekoren. "In de eerste helft waren we scherp en zetten we goed druk. Aan de bal waren we goed en dan was het ook geen probleem.'"

Tadic is kritisch en ziet genoeg aanknopingspunten. "Een goede intensiteit; alles was goed en dat moet ons doel zijn, om negentig minuten op die manier te spelen", zegt hij over de beginfase waarin Ajax heer en meester was.

Met twee assist op Brobbey vervulde Tadic een hoofdrol bij de hoofdstedelingen. "Hij is een geweldige jongen en een geweldige speler. We misten hem en het is mooi om te zien dat hij terug is", steekt de 33-jarige aanvaller de loftrompet over de tiener. De succesvolle samenwerking smaakt naar meer. "Hij weet waar hij moet lopen en waar de bal is. Die bewegingen waren goed.'"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie