Transfernieuws

'Miljoenenverlies dreigt voor PSV: tweetal spelers naar de uitgang gewezen'

'Miljoenenverlies dreigt voor PSV: tweetal spelers naar de uitgang gewezen'

10-05-2023 08:39

Volgens het Eindhovens Dagblad wil PSV aankomende zomer definitief afscheid nemen van Timo Baumgartl en Maximiliano Romero. Er dreigt zodoende een miljoenenverlies voor de Eindhovenaren, die het tweetal voor flinke bedragen zagen komen.

Beide heren komen niet of nauwelijks meer in de plannen voor van trainer Ruud van Nistelrooij, en dus is een vertrek zeer aanstaande. Romero werd in 2018 voor tien miljoen euro overgenomen van het Argentijnse Racing Club, maar maakte in vijf seizoenen nauwelijks indruk. Mede daarom werd hij twee periodes verhuurd aan respectievelijk Vélez Sarsfield en Racing, zijn oude club.

Voor Baumgartl betaalde PSV zelfs nog twee miljoen meer. De Duitser speelde flink wat meer wedstrijden dan Romero, maar ook hij liet zijn potentie eigenlijk vrijwel nooit gelden. De 27-jarige werd verhuurd aan Union Berlin, waar hij veelal basiskracht was, maar Die Eisernen lijken hun koopoptie niet te gaan lichten.

PSV houdt echter nog stiekeme hoop om een aantal miljoen terug te krijgen voor het tweetal, al is het in ieder geval zeker dat dat een verlies op gaat leveren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!