'Newcastle zet hoog in en wil PSG-doelman met astronomisch salaris verleiden'

'Newcastle zet hoog in en wil PSG-doelman met astronomisch salaris verleiden'

Volgens het Franse medium RMC Sport waagt Newcastle United een poging om Keylor Navas van Paris Saint-Germain te verleiden tot een overstap naar de Premier League. Het eerste bod van The Magpies zou afgewezen zijn door Les Parisiens.

Volgens de televisiezender zou PSG onwelwillend staan tegenover een vertrek van de Costa Ricaanse doelman. Sinds de komst van Gianluigi Donnarumma bij de koploper van de Ligue 1, schommelt Navas tussen bank en basis. Dit seizoen reikte hij tot zeventien optredens namens de Parijzenaren.

Volgens RMC Sport kan Navas een astronomisch salaris opstrijken, nog meer dan zijn fikse honorarium dat hij bij PSG toucheert. Op dit moment ontvangt de goalie naar verluidt twaalf miljoen euro op jaarbasis, voor zijn geleverde diensten. Sinds de overname door het Saudische Public Investment Fund (PIF) is Newcastle United de rijkste club op aarde en lijken geldproblemen tot de verleden tijd te behoren.

Newcastle is druk bezig de selectie te versterken om degradatie af te wenden. Zo verhuisden deze transferperiode Kieran Trippier en Chris Wood al naar de nummer negentien van de Premier League. Ook Nederlander Sven Botman staat in de nadrukkelijke belangstelling van de bespeler van het St. James' Park. Zaterdag schreef The Telegraph dat Lille een vraagprijs van 55 miljoen euro hanteert voor de centrale verdediger

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie