Nieuws

Szymanski wil feest op de Coolsingel graag meemaken: 'Heb het super naar mijn zin'

Szymanski wil feest op de Coolsingel graag meemaken: 'Heb het super naar mijn zin'

07-05-2023 14:12 Laatste update: 14:22

Sebastian Szymanski kijkt uit naar het mogelijk spoedige kampioensfeest van Feyenoord. De Rotterdammers zouden volgende week de landstitel in de wacht kunnen slepen, als Go Ahead Eagles op bezoek komt. De Poolse middenvelder wordt in het huidige seizoen gehuurd van Dinamo Moskou, maar er is nog niets duidelijk over zijn toekomst.

Szymanski trainde vorig jaar zomer een periode mee bij Legia Warschau, om in alle luwte te kijken wat er zou gaan gebeuren. Feyenoord klopte aan. Het leek hem de beste oplossing, zo vertelt hij in gesprek met het PANNA! Magazine. "De kans op speeltijd was groot, de speelwijze sprak me erg aan en de fans zijn geweldig. Ik houd van het positiespel van Feyenoord. Het niveau van de Eredivisie is goed, dus ik moet elke wedstrijd vol aan de bak."

Hij stelt vervolgens in een goed team te spelen, met jonge talenten en mannen met ervaring. Met zijn 23 jaar, negen doelpunten en vier assists behoort hijzelf ook tot een van de belangrijkste schakels in de formatie van Arne Slot. "De trainer weet ons elke keer precies uit te leggen wat we moeten doen, zodat iedereen het begrijpt. Het zou top zijn als dat straks het kampioenschap oplevert. Een feest op de Coolsingel wil ik graag meemaken."

Zoals gezegd speelt Szymanski momenteel op huurbasis voor Feyenoord en dus ligt zijn toekomst nog open. Een terugkeer naar Rusland ziet hij in ieder geval niet zitten. "Dat ligt niet in mijn handen. Ik ben dit seizoen gehuurd. Ik heb het super naar mijn zin. Het zou mooi zijn als ik mag blijven."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!