Goedlachse Gravenberch moest oppassen in Tadic' bijzijn: 'Hij was echt pissig'

Goedlachse Gravenberch moest oppassen in Tadic' bijzijn: 'Hij was echt pissig'

13 januari - 14:57 Laatste update: 14:58
Eredivisie 0 Reacties

Ryan Gravenberch moet aan iets bijzonders werken. De goedlachse Ajacied krijgt nogal eens het verwijt te vaak te vrolijk te ogen en moet daar in het bijzijn van aanvoerder Dusan Tadic mee oppassen, vertelt de talentvolle middenvelder aan Ajax Life.  

In gesprek met het medium gaat Gravenberch in op zijn vrolijke voorkomen. Ook na de dure 1-2 nederlaag tegen AZ, ging het toptalent lachend richting de kleedkamers. "Dusan was na AZ-thuis echt zichtbaar pissig. Ik moet op zulke momenten geen smile op mijn gezicht hebben. Dat is gewoon niet slim. Ik had het zelf niet door. Mijn vader en moeder zeiden het thuis ook tegen me. Toen ik het terugkeek, dacht ik: och… dom!", tekent het magazine op.  

Nu Gravenberch zich heeft ontpopt tot vaste kracht op het middenveld van trainer Erik ten Hag daalt ook steeds meer kritiek op hem neer. "In het begin had ik daar meer moeite mee en ging ik daar echt over nadenken. Nu denk ik meer: laat ze maar praten. Ik doe gewoon mijn eigen ding." 

De Amsterdammers worden nogal eens verweten niet dezelfde benadering te hebben in de Eredivisie als in de Champions League. "Natuurlijk is Heracles-uit op kunstgras anders. Maar ook dán moet je met de juiste instelling beginnen. Ik snap dat supporters het verschil vreemd vinden. Alleen moeten zij ons ook een beetje begrijpen. We zijn mensen, geen robots", besluit de 19-jarige international van Oranje. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie