'Heerenveen met gevulde kas geïnteresseerd in Keuken Kampioen Divisie-uitblinker'

'Heerenveen met gevulde kas geïnteresseerd in Keuken Kampioen Divisie-uitblinker'

9 januari - 10:53 Laatste update: 11:51
Keuken Kampioen Divisie 0 Reacties

SC Heerenveen wil de gelederen versterken met Thom Haye. De middenvelder van NAC Breda blinkt dit seizoen vrijwel wekelijks uit voor zijn werkgever en maakt het liefst nog de overstap in de winterse transferperiode.  

Voetbal International schrijft dat sc Heerenveen interesse heeft om de 26-jarige Haye aan te trekken. Na de transfer van Joey Veerman voor zes miljoen euro naar PSV, werd Anas Tahiri al aangetrokken en moet de NAC-speler de volgende aanwinst van technisch manager Ferry de Haan worden, schrijft het weekblad.  

Voor de camera's van ESPN is Haye reageerde Haye zaterdag op zijn prestaties dit seizoen. "Ik denk dat ik bij meerdere ploegen uit de Eredivisie van waarde kan zijn." De spelmaker van de Parel van het Zuiden maakt graag een stap hogerop. "Ik heb sinds jongs af aan bepaalde stappen gemaakt naar waar ik nu ben. Ik denk dat er genoeg ploegen zijn waarbij ik mezelf kan laten zien en van waarde voor kan zijn." 

"Het enige wat ik van mezelf weet, is dat ik bij een ploeg terecht moet komen waar ik tot mijn recht kom. Dan kijk ik vooral naar subtop en middenmoters." Een mogelijke overstap naar sc Heerenveen lijkt dus perfect in het plaatje van Haye te passen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie