Transfernieuws

'Slot op lijstje Tottenham na vreemde afwezigheid van Conte'

'Slot op lijstje Tottenham na vreemde afwezigheid van Conte'

24-03-2023 19:50 Laatste update: 19:52

Arne Slot zou op een lijstje staan bij Tottenham Hotspur. De Noord-Londense club ziet Julian Nagelsmann als topkandidaat, maar heeft ook het oog laten vallen op de trainer van Feyenoord.

The Times meldt dat naast Slot ook Vincent Komapny (Burnley), Rúben Amorim (Sporting Lissabon) en Mauricio Pochettino, die voorheen al trainer was bij de club. Nagelsmann werd vrijdag ontslagen door Bayern München na teleurstellende resultaten in de Bundesliga. Der Rekordmeister rekende wel eenvoudig af met Paris Saint-Germain in de Champions League en is ook nog in the running voor de DFB-Pokal.

Conte vertrok zaterdag plots uit Engeland om familie te bezoeken in Italië. De manager is nog altijd in zijn thuisland en de spelersgroep van de Noord-Londense club verwacht niet dat de Italiaan nog terugkeert om het seizoen af te maken.

Slot maakte furore bij AZ en verdiende een overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers staan dit seizoen met kop en schouders bovenaan in de Eredivisie en zijn nog altijd in Europa actief in de Europa League. Slot ligt vermoedelijk tot 2025 vast bij Feyenoord. Tottenham staat dit seizoen knap vierde in de Premier League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!