Transfernieuws

'Volgende Portugese topclub denkt aan Feyenoord-uitblinker Gimenez'

'Volgende Portugese topclub denkt aan Feyenoord-uitblinker Gimenez'

23-03-2023 14:27
1

FC Porto is de volgende Portugese topclub die met interesse Santiago Gimenez volgt. De spits van Feyenoord kan mogelijk Evanilson of Mehdi Taremi opvolgen, die in de belangstelling staan van andere clubs in Europa.

Journalist Ekrem Konur, actief voor onder meer ESPN, Marca en het Portugese Record, meent dat de Mexicaanse spits inmiddels op de radar van Porto te vinden is. Gimenez maakt bij Feyenoord een sterke indruk en dat zou eerder deze maand Benfica ook al zijn opgevallen. Gimenez kwam in de zomer naar Feyenoord en moest in het begin zijn draai vinden, maar profileert zich met de week meer als goaltjesdief.

Bij een vertrek van Evanilson of Taremi zou Gimenez als mogelijkheid tevoorschijn komen voor Porto, dat dit seizoen zijn meerdere moet erkennen in Benfica. De ploeg van Roger Schmidt staat tien punten voor in de competitie én is kwartfinalist in de Champions League. Porto sneuvelde in de achtste finale tegen Internazionale.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!