Nieuws

'De topsportmentaliteit is een klein beetje weg op dit moment bij PSV'

'De topsportmentaliteit is een klein beetje weg op dit moment bij PSV'

22 maart - 23:56

Aad de Mos is van mening dat de topsportmentaliteit op dit moment weg is bij PSV. De voormalig oefenmeester van de Eindhovenaren ziet dat de totale selectie niet in balans is.

"Er zit geen agressie in de ploeg, er zitten geen leiders in de ploeg. Het hangt een klein beetje als zand aan elkaar. Ik denk ook dat de totale selectie niet in balans is, het is vaak middelmaat", steekt De Mos van wal bij de podcast Twee Viertje van Soccernews. "Je geeft ook geen signaal af in de winterstop als je twee smaakmakers uit de kleedkamer moet halen en moet vertellen aan de rest van de ploeg dat zij verkocht worden."

"Gakpo en Madueke weg, dat geeft niet iets aan van: ik wil dit seizoen kampioen worden. Dat zit ook wel een beetje in de topsportmentaliteit, waar men het dan over heeft. Die is een klein beetje weg op dit moment bij PSV", is De Mos duidelijk.

De voormalig oefenmeester van PSV denkt niet dat de clubs met knikkende knieën naar het Philips Stadion komen. "Iedereen heeft ook het gevoel dat ze tegen PSV punten kunnen halen, dus je bent achterop aan het raken in plaats van het feit dat je dit seizoen over Ajax heen wilde gaan. Dat kan alsnog wel, maar ze zijn vergeten dat Feyenoord aan het doorpakken is en de nummer één, misschien wel voor langere tijd, van Nederland is", besluit De Mos.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie