Breaking news

'Schreuder maakt zich niet lang na Ajax-exit op voor terugkeer bij Club Brugge'

'Schreuder maakt zich niet lang na Ajax-exit op voor terugkeer bij Club Brugge'

7 maart - 23:17 Laatste update: 8 maart - 00:01

Alfred Schreuder maakt zich op voor een terugkeer bij Club Brugge. De dit seizoen bij Ajax ontslagen trainer moet de mogelijk vertrekkende Scott Parker opvolgen. 

Dat meldt Het Nieuwsblad. Volgens het Belgische medium zijn de uren van de 42-jarige Parker bij Club Brugge geteld na de 5-1 nederlaag tegen Benfica en de vierde plaats in de Jupiler Pro League. De vervanger van de Engelse trainer zou al klaarstaan. Niemand minder dan de deze zomer nog naar Ajax vertrokken Alfred Schreuder zou wederom een enorme inhaalslag moeten bewerkstelligen met de Bruggelingen. 

Ook vorig seizoen stroomde Schreuder gaandeweg het seizoen in. De coach wist destijds middels een enorme inhaalslag van vijftien punten alsnog kampioen te worden in de Jupiler Pro League. In België zijn ze niet vergeten dat Schreuder 'in korte tijd iets neer kan zetten'. Bovendien zou Schreuder er nog steeds er goed op staan bij het meerendeel van de huidige spelers. 

De insteek van een nieuw dienstverband zou dit keer anders zijn. Vorig seizoen stond Schreuder maar zes maanden aan het roer. Dit keer zou een samenwerking op de langere termijn de bedoeling zijn. Voor Scott Parker valt hoogstwaarschijnlijk na twaalf wedstrijden al het doek. 

@voetbalnieuwsvn Schreuder weer aan de slag👀⚫️🔵 #schreuder #alfredschreuder #ajax #clubbrugge #brugge #clubbrugge🔵⚫️ #eredivisie #jupilerproleague #vj #fy #voetbal #voetbalnieuws #daanjurgers #scottparker #parker ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s