Transfernieuws

Transfergeweld op komst bij Aston Villa: Gerrard op zoek naar versterkingen

Transfergeweld op komst bij Aston Villa: Gerrard op zoek naar versterkingen

31-12-2021 14:34

Steven Gerrard heeft aangegeven op zoek te gaan naar versterkingen op de winterse transfermarkt. De onlangs aangestelde Aston Villa-manager heeft enkele aanwinsten op het oog, maar doet geen uitspraken over mogelijke kandidaten. 

Op de persconferentie voorafgaand aan de ontmoeting met Brentford, besprak het Liverpool-icoon de plannen van The Villans op de transfermarkt. "We hebben in kaart gebracht op welke posities we versterking nodig hebben. Als we onze transferkandidaten in januari weten binnen te hengelen, denk ik dat onze fans opgewonden zullen zijn." 

"Het is belangrijk dat we alleen spelers aantrekken die de club vooruitlopen. Niet om volume aan de selectie toe te voegen. We zoeken spelers voor bepaalde posities." De manager weigert zich uit te laten over kandidaten. "De reden daarvoor is simpel: mijn telefoon zal in 'brand komen te staan en gaan roken' met spelersagenten. Daar heb ik geen zin in." 

Met Aston Villa bezet Gerrard de twaalfde plaats in de Premier League en wil graag stijgen op de ranglijst. "Als het deze transferperiode niet lukt om nieuwe spelers te contracteren, zullen we geduld hebben. We zijn actief aan het kijken om de dingen te verbeteren." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!