Opstellingen

Opstellingen PSV en FC Twente: Silva start voor het eerst, Van Aanholt op de bank

Opstellingen PSV en FC Twente: Silva start voor het eerst, Van Aanholt op de bank

26 februari - 15:52

Fábio Silva staat zondagmiddag voor het eerst in de basis bij PSV. Ruud van Nistelrooij positioneert de Portugees op linksbuiten, waardoor Guus Til naar de bank wordt verwezen. Om 16.45 uur wordt er in het Philips Stadion afgetrapt tegen FC Twente.

In de afgelopen weken was Xavi Simons vaak een vaste buitenspeler, aangezien Thorgan Hazard en Anwar El-Ghazi kampen met blessures. Til pikte zodoende de plek van Simons op op het middenveld, maar dat is door het opstellen van Silva niet meer het geval.

Silva kwam tot dusver al zesmaal in actie voor de Eindhovenaren, altijd als invaller. In het Europa League-duel met Sevilla van afgelopen donderdag maakte hij nog de 2-0, maar PSV werd desondanks uitgeschakeld. Mauro Júnior begint bovendien op linksback, waardoor Patrick van Aanholt genoegen moet nemen met een reserverol. Ibrahim Sangaré is weer terug van een blessure.

Opstelling PSV: Benítez; Mwene, Ramalho, Branthwaite, Mauro Júnior; Sangaré, Simons, Veerman; Bakayoko, De Jong, Silva.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Smal, Hilgers, Pröpper, Brenet; Vlap, Zerrouki, Salah-Eddine; Cerny, Van Wolfswinkel, Misidjan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie