Nieuws

Oosting knipoogt na winstpartij RKC: 'Hoop dat ze me niet oppakken voor diefstal'

Oosting knipoogt na winstpartij RKC: 'Hoop dat ze me niet oppakken voor diefstal'

25-02-2023 23:41 Laatste update: 23:44

Joseph Oosting erkent dat zijn elftal een gestolen overwinning heeft geboekt op bezoek bij sc Heerenveen. RKC Waalwijk had met name in de eerste helft niks in te brengen tegen de Friezen, maar vertrok toch met een 1-4 winst terug naar Brabant.

"Heerenveen heeft ons in leven gelaten", reageert Oosting na afloop, geciteerd door Voetbal International. "Voor rust was het van onze kant verdedigend en aanvallend slecht. Ik zit een beetje om me heen te kijken, ik hoop dat ze me niet oppakken voor diefstal", lacht de trainer van RKC. "Op basis van de eerste helft begrijp ik hun verbazing absoluut. Wij waren slecht, maar SC Heerenveen was echt goed."

RKC schoot in de hele wedstrijd vier keer op doel en alle vier de schoten waren raak. "Jaha jongens. Met alle respect voor data: voetbal blijft voetbal. En daar zijn we vandaag erg blij mee", besluit een gelukkige Oosting.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!