Nieuws

'Tegenvaller voor Feyenoord: Hancko verlaat trainingsveld met blessure'

'Tegenvaller voor Feyenoord: Hancko verlaat trainingsveld met blessure'

21-02-2023 13:52 Laatste update: 13:53
5

David Hancko heeft de training van Feyenoord dinsdag vroegtijdig moeten staken. Gernot Trauner en Alireza Jahanbakhsh ontbraken op de training van de Rotterdammers.

Dat melden RTV Rijnmond en 1908.nl. Feyenoord werkte dinsdagochtend een training af in aanloop naar het uitduel met Fortuna Sittard van aankomende zondag. Hancko, die afgelopen weekend de volle negentig minuten speelde tegen AZ, kon de training niet afronden. Hij moest vroegtijdig uitstappen met ogenschijnlijk een enkelblessure. 'De ernst van de zaak is niet duidelijk, maar ernstig genoeg om de training te staken', schrijft 1908.nl.

Jahanbakhsh ontbrak op de training van Feyenoord. De Iraans international produceerde in de topper tegen AZ de belangrijke 1-1. Gernot Trauner was ook niet te bekennen op het trainingscomplex van Feyenoord. Sebastian Szymanski en Oussama Idrissi trainden apart van de groep. Justin Bijlow, die kampt met een polsblessure, deed gedeeltelijk mee met de groep.

Feyenoord speelt komende zondag vanaf 12.15 uur tegen Fortuna Sittard.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!