Nieuws

'Ze hebben lef om 2,5 miljoen euro te betalen voor een spits uit de KKD'

'Ze hebben lef om 2,5 miljoen euro te betalen voor een spits uit de KKD'

21-02-2023 10:36

Mathieu Bodmer, voormalig speler van Paris Saint-Germain, is lovend over het beleid bij Toulouse FC. De Fransman spreekt zich onder meer positief uit over de scouting van Stijn Spierings en Thijs Dallinga.

Toulouse verloor afgelopen zondag nipt met 2-3 van Olympique Marseille. De thuisploeg speelde een goede wedstrijd en voormalig Excelsior-spits Dallinga was trefzeker. Bodmer deelt bij RMC Sport een groot compliment uit aan de de huidige nummer elf van de Ligue 1. "Die scouten heel goed. Ze halen Stijn Spierings uit Bulgarije op en ze halen Thijs Dallinga uit de Nederlandse Eerste Divisie."

"Natuurlijk, iedereen die met data werkt kwam vorig jaar bij Dallinga uit, maar je moet er wel lef voor hebben om 2,5 miljoen euro te betalen voor een spits die in Nederland op het tweede niveau speelt", vervolgt Bodmer in geprek met RMC Sport, opgetekend door Voetbal International.

Dallinga maakte dit seizoen al in 23 van de 24 mogelijke Ligue 1-wedstrijden minuten voor Toulouse. De voormalig spits van Excelsior was tot dusver al negen keer trefzeker. Daarnaast leverde hij ook één assist. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!