Nieuws

'Normaal willen jullie me alleen spreken als ik een fout heb gemaakt, haha'

'Normaal willen jullie me alleen spreken als ik een fout heb gemaakt, haha'

02-10-2021 10:14

Timon Wellenreuther is in de vorm van zijn leven bij Willem II. De keeper, die na een jaartje RSC Anderlecht weer terug is bij Willem II, gaat echter niet met zijn hoofd in de wolken lopen. 

"Dat jaartje is voor mij supergoed geweest, in allerlei opzichten", zo begint Wellenreuther in gesprek met het Brabants Dagblad over zijn periode in België. De sluitpost is inmiddels terug in het Koning Willem II Stadion en maakt meteen indruk. Geen reden om met zijn hoofd in de wolken te gaan lopen. "Nee joh, waarom zou ik? Ik weet ook wel dat ik dit niveau niet elke week ga halen, dus heeft het geen zin om nu stoer te doen."

Wellenreuther pakte vorige week de hoofdrol, toen Willem II knap met 2-1 wist te winnen van streekgenoot PSV. "De fans zongen mijn naam en een paar ploeggenoten bedankten me voor de drie punten. Dat was mooi. Oh ja, en ik mocht een keer léúke interviews geven. Normaal gesproken willen jullie me alleen spreken als ik een fout heb gemaakt, haha. Maar ik probeer het allemaal in perspectief te zien. Na een goede wedstrijd loop ik niet met mijn hoofd in de wolken, zoals ik na een slechte wedstrijd ook niet in de put ga zitten."

De doelman geeft aan dat hij zich op zijn plek voelt in Tilburg. "Wat ik vier jaar geleden bij Willem II heb gevonden, toen ik hier voor het eerst kwam... Ik weet niet of ik dat ooit nog bij een andere club ga vinden. Dit voelt als een familie, ik hou van alles bij deze club."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!