Opstellingen

Slot past vijf wijzigingen toe bij Feyenoord: Taabouni krijgt eerste basisplaats

Slot past vijf wijzigingen toe bij Feyenoord: Taabouni krijgt eerste basisplaats

08-02-2023 19:51
4

Arne Slot heeft een aantal verrassende wijzingen doorgevoerd in de basisopstelling van Feyenoord voor het bekerduel tegen NEC. De naam van Mohamed Taabouni is de meest verrassende.

Taabouni kwam afgelopen over van AZ naar Feyenoord en stond nog niet eerder in de basis. Daar maakt Slot woensdagavond een einde aan. De aanvallende middenvelder krijgt de voorkeur boven Quinten Timber, die nog geen meerdere wedstrijden kan spelen sinds hij terugkeerde van zijn blessure.

Verder verrast de oefenmeester van Feyenoord ook met de aanvallers die hij het veld in stuurt. Met Alireza Jahanbakhsh, Danilo en Oussama Idrissi bestaat de gehele voorste linie uit nieuwe namen in vergelijking met het duel tegen PSV. Dat betekent dat Javairô Dilrosun, Santiago Gimenez en Igor Paixão het met een plaats op de bank moeten doen.

In de verdediging is er weer plaats voor Quilindschy Hartman. De linksback is herstelt van zijn griepje en neemt de plaats in van Marcos Lopez. Onder de lat is er wederom plaats voor Timon Wellenreuther. De Duitse goalie is de stand-in van de geblesseerde Justin Bijlow.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Taabouni;Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!