Nieuws

Triest nieuws uit Turkije: Turkse club verliest doelman door de aardbevingen

Triest nieuws uit Turkije: Turkse club verliest doelman door de aardbevingen

08-02-2023 17:24

Triest nieuw uit Turkije: de Turkse club Yeni Malatyaspor heeft bekendgemaakt dat Ahmet Eyüp Türkaslan is overleden. De doelman is één van de duizenden slachtoffers die zijn gevallen door de aardbevingen in het land.

Türkaslan werd gevonden onder de resten van alle ingestorte gebouwen. "Onze doelman Ahmet Eyüp Türkaslan verloor zijn leven nadat hij werd teruggevonden onder de puin van de ravage in ons land. Rust in vrede en we zullen je nooit vergeten mooi mens", klinkt het op de website van Yeni Malatyaspor. De goalie was sinds 2021 actief voor de Turkse club.

Türkaslan is tot nu toe het eerste gemelde slachtoffer uit de Turkse voetbalwereld. Toch zijn er momenteel nog een paar onzekerheden, waaronder Christian Atsu. De voormalig speler van Vitesse leek onder het puin te zijn gehaald, maar later kwam zijn zaakwaarnemer naar buiten met het verhaal dat dat nog onbekend is.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!