Nieuws

Ex-Ajacied Fischer krijgt advies bij nieuwe club: 'Hij moet dat haar afknippen'

Ex-Ajacied Fischer krijgt advies bij nieuwe club: 'Hij moet dat haar afknippen'

07-02-2023 10:51

Viktor Fischer dook een aantal dagen geleden op bij het Zweedse AIK. Zijn ploeggenoten hebben direct een sterk advies voor de voormalig vleugelaanvaller van Ajax.

Fischer kwam dit seizoen mondjesmaat in actie bij Royal Antwerp FC, waardoor hij graag wilde vertrekken uit België. De huidige nummer drie van de Jupiler Pro League besloot de Deen te verhuren aan AIK.

De ex-Ajacied was tijdens zijn presentatie haast onherkenbaar door zijn nieuwe haardracht. Ex-ploeggenoot Sotirios Papagiannopoulos, waarmee Fischer samenspeelde bij FC Kopenhagen, had een duidelijke mening over het kapsel van de 28-jarige Deen. "Hij moet naar de kapper. Hij moet dat haar afknippen. Dat is het eerste wat ik hem ga zeggen: ga naar de kapper!", aldus de Zweed.

Fischer kon wel lachen om de opmerking van zijn voormalig teamgenoot. "Ik had kort haar toen we elkaar voor het laatst tegenkwamen. Maar hij heeft het verkeerde idee dat je kapsel verband houdt met hoe goed je bent als speler. Dat zijn twee totaal verschillende dingen. Ik ben niet van plan naar de kapper te gaan. Maar we zullen zien."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!