Transfernieuws

Moeilijk voor Dest: Milan schrijft Barça-huurling niet in voor Champions League

Moeilijk voor Dest: Milan schrijft Barça-huurling niet in voor Champions League

03-02-2023 07:05

Sergiño Dest hoeft niet te rekenen op speelminuten in de knock-out fase van het Champions League-seizoen. Volgens Fabrizio Romano schrijft AC Milan de huurling van FC Barcelona niet in.

Dest heeft momenteel te maken met een spierblessure, waar hij begin 2023 mee van doen kreeg. Gezien de onduidelijkheid die de blessure met zich meebrengt, wordt de Amerikaan niet opgenomen in de Champions League-selectie van Milan. In plaats van Dest is het nu de 21-jarige Malick Thiaw die mag hopen op een rol in het miljardenbal.

Naast zijn blessureleed maakt Dest ook sportief gezien geen al te beste indruk bij Milan. De verdediger wordt momenteel gehuurd uit Catalonië met een optie tot koop, maar het is nog maar de vraag of de Italianen die gaan lichten. De afkoopsom zou twintig miljoen euro bedragen.

Naast Dest is er ook geen plaats voor Zlatan Ibrahimovic. De 40-jarige Zweed kampt net als de rechtsback met het nodige blessureleed, waardoor hij de groepsfase van het toernooi ook al aan zich voorbij moest laten gaan. Milan neemt het op tegen Tottenham Hotspur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!